Keitä me ollaan?
Keitä me ollaan?

FinnPelti Oy on vuonna 1992 perustettu menestyvä ohutlevytuotteita ja kokoonpanopalveluja tarjoava perheyritys. Asiakkaitamme ovat niin yksityiset kotitaloudet kuin ammattirakentajat, peltisepät, talotehtaat, metalli- ja konepajateollisuus sekä rakennusteollisuus. Toimitilamme sijaitsevat Sastamalassa hyvien liikenneyhteyksien varrella (Tampereelle alle tunti, Huittisiin 0,5h). Tarjoamme asiakkaillemme toimitusvarmuutta ja laatua. Pitkän kokemuksen tuoma metallialan tuntemus, osaava henkilöstö, modernit toimitilat, nykyaikainen laitekanta ja osittain automatisoitu tuotantoprosessi takaavat, että meiltä saa paljon enemmän kuin pelkkiä peltitöitä.

Millaista meillä on olla hommissa?
Millaista meillä on olla hommissa?

Meillä on hyvä ryhmähenki ja rento meininki: aamukahvit kokoonnutaan juomaan yhdessä ennen työpäivän alkua rennosti jutellen. Tämä palvelee keskinäisten suhteiden luomista. Innokkaan työskentelyilmapiirin ylläpitämiseen suhtaudutaan tosissaan. Tarpeiden tullen koulutamme työntekijöitämme ja pyrimme vastaamaan heidän toiveisiinsa. Titteleillä ei ole merkitystä, koska hommia tehdään samalta viivalta yhdessä toisia tukien. Toimintamme perustuu avoimuuteen, luottamukseen ja sitoutumiseen. Kaikki tämä heijastuu suoraan myös asiakkaisiimme. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme asiakkaiden toiveiden perusteella.

Miksi meille kannattaa hakea töihin?
Miksi meille kannattaa hakea töihin?

 • Perehdytämme sinut työtehtäviisi. Asenteesi ratkaisee.
 • Tarjoamme sinulle mielekkään työympäristön ja motivoituneet työkaverit.
 • Investoimme jatkuvasti ajanmukaisiin tuotantokoneisiin ja -laitteisiin. Monipuolinen laitekanta mahdollistaa laadukkaiden tuotteiden nopean valmistamisen.
 • Meillä on rehti, rento ja reilu meininki.
 • Avoimet työtehtävät (2 kpl avoimia paikkoja):

  Haemme osaavaa hitsaajaa

  Oletko työtä pelkäämätön ja ammattitaitoinen hyvän hitsauskäsialan taitaja? Haluatko työskennellä rennossa ja osaavassa porukassa?

  Haemme hitsaajaksi henkilöä, joka taitaa mig- ja tig- hitsauksen. Käyttämämme materiaalit ovat muun muassa ruostumaton, alumiini ja musta rauta. Arvostamme, jos lisäksi hallitset mekaniikka ja koneen korjaustaitoja. Tarjoamme hyvän työyhteisön, jossa pääset varmasti oppimaan uutta.

  Odotamme Sinulta oma-aloitteisuutta ja positiivista latausta työntekoon.

  Paikka täytetään heti sopivan kaverin löydyttyä tehtävään.

  Toimipiste: Heinoontie 3, Sastamala FinnPelti Oy
  Yhteyshenkilö: Seppo Karimäki 0500-731173

  Haemme osaavaa metallimiestä tuotantoon

  Oletko työtä pelkäämätön ja ammattitaitoinen? Haluatko työskennellä rennossa ja osaavassa porukassa?

  Haemme huippukaveria tuotantoon, joka hallitsee laserleikkauksen, levytyökeskuksen ja särmäyksen sekä niiden cnc-ohjelmoinnin. Konekohtainen perehdytys ja koulutus luonnollisesti järjestyy. Sinussa on intohimo oppia uutta sekä sisukkuutta tehdä ”mahdottomiakin” töitä ja hoitaa annetut tehtävät erinomaisesti loppuun asti.

  Olet aloitekykyinen ja Sinussa on positiivinen lataus. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä tehtävään.

  Toimipiste: Heinoontie 3, Sastamala FinnPelti Oy
  Yhteyshenkilö: Seppo Karimäki 0500-731173